2019. júl 17.

Hogyan használja az IPhone a legteljesebb

írta: Németh Seo József
Hogyan használja az IPhone a legteljesebb

Hogyan használja az IPhone a legteljesebb

 

Az iPhone egy fantasztikus út, hogy csatlakozzon a 21. századhoz. Elegáns, felhasználóbarát és erős, ez a telefon több, mint egy telefon: önálló kommunikációs központ. Ha többet szeretne megtudni a készülék használatáról, olvassa tovább. Ez a cikk trükköket tartalmaz, hogy még többet tegyen.

Töltse le és jelentkezzen be az iPhone keresése alkalmazással. Ez a felbecsülhetetlen alkalmazás segíthet megtalálni iPhone készülékét abban az esetben, ha elveszett vagy ellopják. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy megjelenítsen egy üzenetet a képernyőn, vagy hogy a telefon extra hangot adjon, de lehetővé teszi az adatok törlését vagy a távoli helyről történő telefonzárolását.

Használhatja a telefon hangerő gombjait a kamera működtetéséhez, valamint a fejhallgató kábelét. A legtöbb fejhallgató egy gombot tartalmaz, amellyel fénykép készíthető. Ezzel a módszerrel megakadályozhatja, hogy rázza meg az iPhone-t, és elmosódott fényképeket kapjon.

Vegyünk egy képernyőképet az iPhone készülékére. Szeretné rögzíteni a képernyőt? Gyorsan lenyomhatja a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre, majd engedje el. Hallgasson egy fényképezőgép hangját. Ez egy képet készít arról, hogy mi van a képernyőn, és ez megtalálható a képfájlban.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

Az iphone segítségével mindenféle fájlt tárolhat. Az egyetlen módja ennek az, hogy megvásárolja az iphone meghajtó alkalmazást, de ha egyszer megteheti, szinte bármit tárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

A gyorsabb fényképezéshez érintse meg kétszer az iphone otthoni gombját, és megjelenik egy kamera ikon. Érintse meg újra, és azonnal hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. A képet a telefon hangerejének (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelén keresztül tudja rögzíteni. A képernyő csípése lehetővé teszi a nagyítást.

Görgessen egy vagy két ujjal, amikor egy iPhone-oldalt olvas. Ha a webhely, amelyet meglátogatsz dobozokba, csak egy ujját használva, egy adott időpontban egyetlen fiókot görgethetsz. Ha ujjakat használ, navigálhat a teljes oldalon.

Ha bizonyos alkalmazásokat használ, amelyek lehetővé teszik egy szó kiválasztását, akkor minden olyan szót kaphat, amelyet nem ismeri fel. Mindössze annyit kell tennie, hogy nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a szót, és egy doboz jelenik meg, amely megkérdezi, hogy szeretné definiálni.

Ha matematikai funkciót kell végrehajtania, használja az iPhone számológépét. Ha a telefont függőlegesen tartja, a számológép szabványos, de tartsa a telefont vízszintesen, és tudományos számológépet kap.

Ha nincs korlátlan üzenetküldési terve, győződjön meg róla, hogy a karakterszám-beállítás engedélyezve van az iPhone-on. A 160 karaktert meghaladó üzenetek megosztása két üzenet használatával történik. A funkció bekapcsolásához lépjen a "Beállítások", majd az "Üzenetek" menüpontra, és kapcsolja be a Karakterek számát. A számláló megjelenik a "Küldés" gomb felett.

Megtanulhatod, hogy sok mindent tehetsz az iPhoneoddal. Most, hogy több trükköt ismer, a telefont használhatja arra, hogy segítsen abban, hogy nem számíthatsz rá. Folyamatosan vizsgálja meg és megtanulhatja, hogyan teheti a telefonját a legjobban az Ön számára. Használja a tippeket, hogy segítsen az indulásban.

Szólj hozzá

Hogyan használja az IPhone a legteljesebb