2019. júl 09.

Szőnyegtisztítás: tippek és trükkök

írta: Németh Seo József
Szőnyegtisztítás: tippek és trükkök

Szőnyegtisztítás: tippek és trükkök

 

Sokszor el kell mondanod, hogy valamit csinálsz, és bérelsz egy professzionális munkát, és a szőnyegtisztítás ebben az arénában van. Nem akarsz több kárt hozni, így a legjobb, ha hagyja a szakértőket. Íme néhány dolog, amellyel bármelyik cégnek meg kell kérdeznie, mielőtt velük folytat üzleti tevékenységet.

Azok a vállalatok, amelyek szőnyegtisztítást végeznek, általában a négyzetméterrel töltik. Annak érdekében, hogy ne fizessen többet, mint amennyit kell, mérje meg azt a területet, amelyet előre tervez. Ha az idézett szám sokkal magasabb, mint amennyit vártál, valószínűleg egy árnyékos társasággal foglalkozol.

Ne higgyen el mindent, amit a szőnyeg tisztításáról olvasott. Számos vállalat nagyszerű ajánlatokat kínál hirdetéseiben, de a legtöbb esetben nem kapja meg azt, amit elvár. Győződjön meg róla, hogy kemény kérdéseket tesz fel, mielőtt elkezdené őket kiszolgálni. Valószínű, hogy ezek az árak csak a vizet használják.

Bár lehet, hogy egy újabb cég szőnyegtisztításánál nagy arányban részesülhet, jó ötlet lehet azokkal, akik tapasztalattal rendelkeznek. Nem akarja, hogy valaki jöjjön haza, hogy megoldja a problémát, és a megfelelő ismeretek hiánya miatt rosszabbodnak a dolgok.

Meg kell kérnie a szőnyegtisztítótól, hogy tesztelje a kémiai termékeket, amelyeket a mintán vagy a szőnyeg kis részén használ. Ez biztosítja, hogy az egész szőnyeg ne leromboljon. Ez az egyszerű teszt megmentheti Önt attól, hogy nagyon költséges hibát tegyen.

Szerezz idézeteket a szőnyeg kezeléséről foltlezáró megoldással. A leggyakoribb terméket Skóciaőrnek nevezik, de vannak mások is, akik nagyszerűen működnek. Ez a termék egy védőréteget helyezhet a szőnyegre, hogy megakadályozza a foltok behatolását mindaddig, amíg azonnal felszívja.

Ne csak hívj egy professzionális szőnyegtisztítót. Győződj meg róla, hogy bejönnek, és a megfelelő tisztítást végezzük. Hadd tudják meg, milyen károkat szenvednek a szőnyeg, legyen az szennyeződés, allergén, folt, háziállat, gyerek vagy csak nagy forgalom. Ez segít a professzionális választásban a megfelelő tisztításban.

Fontolja meg, hogy vásároljon egy jó minőségű szőnyegtisztítót otthonára, ha hosszú ideig meg kívánja tartani a szőnyegpadlót. Ezek a tisztítók meglehetősen drágák lehetnek, de ha összehasonlítod őket egy profi bérbeadás költségével, akkor ez nagyon ésszerű. Gondolj csak arra, hogy milyen jó lenne egy foltot azonnal orvosolni, nem pedig arra várva, hogy valaki mást csináljon neked.

Sokan vannak, akik nem kérik a helyes kérdéseket, amikor az otthonukban végzett munkát végzik. Nem akarsz nagyobb problémával végezni, mint amennyit el kellett kezdeni. A kérdések itt egy jó módja annak, hogy kitaláljuk, vajon érdemes-e megvizsgálni a szőnyegtisztító céget.

Szólj hozzá

Szőnyegtisztítás: tippek és trükkök