2019. ápr 09.

Video Marketing tippek az üzleti nyereségesség növeléséhez

írta: Németh Seo József
Video Marketing tippek az üzleti nyereségesség növeléséhez

Video Marketing tippek az üzleti nyereségesség növeléséhez

 

Új lehetőségeket keres üzletének értékesítésére? Szeretne világszerte közönséget célozni? Sok modern vállalkozás felfedezte, hogy a videó marketing kiváló módja az ügyfelek elérésének és kölcsönhatásának. Olvassa el a tanácsokat arról, hogyan lehet létrehozni a videó marketing tartalmát, hogy javítsa üzleti tevékenységét.

A videódon belül meg kell nyitnod a webhelyed képernyőjét. Ez a videót néző embereknek egy ötletet fog kapni arról, hogy milyen a webhelye. Használja a képernyőképeket is a videofelvételek készítésekor. Csak mentse a képernyőképet, és szerkessze azt a videójába.

Míg a videóknak tartalmuk alapján egyedül kell állniuk, mégis támogatniuk kell őket. Miután feltöltötte a videókat, próbálja meg népszerűsíteni őket közösségi hálózatokon, hírleveleken, blogokon és hasonlókon keresztül. Időbe telik ahhoz, hogy a videók a keresőmotorokban organikusan rangsoroljanak, így szükségük van egy nyomásra, hogy az emberek tudják, hogy léteznek.

Sikeres videó előállításához nem kell kiváló minőségű gyártási értékeket adni. Nem szükséges professzionális felszerelés; csak tartsa a fókuszt és az egyensúlyt a felvételekben. Tényleg nem kell írnod ​​egy szkriptet, vagy nem kell túl magabiztosnak lenned. Csak lélegezzen és beszéljen közvetlenül a kamerába. Ha nem akarsz lenni a videóban, vannak más lehetőségek is. A képernyőfelvétel sorozatai és a PowerPoint bemutatók néha megkapják a munkát.

Ösztönözze a nézőket, hogy kommentálják a videódat, és ossza meg barátaival. Minél több videót generál a videód, még akkor is, ha negatívan elhajlik, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása segíti az üzenetet a többi ember számára, akik nem törekszenek az Ön részéről, és az emberek nagyobb valószínűséggel látnak valamit, amit egy barátja küldött.

Gondoljon egy vírusos videó létrehozására. A vírusos videók olyan videók, amelyeket megosztanak a közösségi média weboldalakon és népszerűségüket felrobbanják. Légy óvatos. Néhány ember az interneten keresztül láthat egy vírusos videó kísérletet, és ez végül hiba lehet. Légy kreatív és készítsen videót, amit az emberek ténylegesen meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Ne feledje, hogy milyen rövid figyelem van az interneten. Körülbelül tíz másodperc van a videón, hogy megragadja a közönség figyelmét. Tartsa a teljes tartalmát két perc alatt, hogy a lehető legnagyobb hatást érje el. Ha ez nem tűnik megvalósíthatónak, ha oda kell juttatnia, terjessze a tartalmát a fejezet videói között.

A YouTube-megjegyzések keresése nagyszerű módja annak, hogy megtalálja a videókat a következő videóban használni kívánt témáról. Ez lehetővé teszi, hogy lássuk, mit beszélnek más emberek, majd válaszolhat a kérdéseire, vagy új információkat kaphat, amelyek jelenleg nem állnak rendelkezésre.

Most, hogy elolvastad ezeket az ötleteket, elkezdheted a videohirdetési tartalom létrehozását az üzleted számára. Hatékonyan kihasználva növelheti értékesítéseit és kapcsolatot létesíthet ügyfeleivel. Ez az egyik leghatékonyabb módja egy nagy, modern közönség elérésének. A videó tartalmának mélyebbé válik.

Szólj hozzá

Video Marketing tippek az üzleti nyereségesség növeléséhez