2017. júl 20.

Szőnyegtisztítás és szőnyegtisztító szolgáltatás háztól házig

írta: Németh Seo József
Szőnyegtisztítás és szőnyegtisztító szolgáltatás háztól házig

Szőnyegtisztító Üzem Budapest

Budapesten található szőnyeg és kárpittisztító üzemünk, szolgáltatásunk széles körű lehetőségei közt megtalálható, a háztól-házig szolgáltatás, eme szolgáltatásunk azoknak is egy rendkívül kényelmes lehetőség, akik a tisztítás ideje alatt sem akarják a mindennapi rutinjaikat megszakítani, munkájukat szeretnék zavartalanul végezni. 

Az ipari szőnyegtisztításhoz el kell szállítsuk a szőnyegeket. Megtisztítás után a visszaszállítjuk, így nem kell attól tartania, hogy takarítás során szennyeződések maradnak a lakásának légterébe, illetve a vegyszerek miatt sem kell aggodalmaskodnia. Így biztonságban tudhatja tisztán valamint atkamentesen otthona környezetét. Szőnyegei épségére garanciát is vállalunk. Kárpittisztítás csak szakértőktől.

A legnagyobb szakértelmet megkívánó folyamat a padlószőnyeg tisztítás. A székek, a kanapék huzatai, a falvédők, az ülőgarnitúrák kárpitjai rendkívül érzékeny terület. Ha ezek a kényes területek károsodnak, az majdnem minden esetben azt jelenti, hogy az egész ülőgarnitúra huzatját teljesen ki kell cserélni. Pontosan ezért nem győzik kihangsúlyozni azt, hogy ezeket a felületeket, amennyire csak lehet, bízzuk szakértő kezekre. A megfelelő szakértelemmel, karbantartással, még a foltos huzatot is meg lehet menteni. 

Nagy előnye a profi szőnyegtisztításnak az, hogy az erre szakosodott csapat tudja, milyen textilfelülethez, milyen tisztítószerek alkalmazhatóak. Alapos porszívózás és folttisztítás után, akár arra is van lehetőség, hogy az egész kárpitot, teljes egészében fertőtlenítsük, így az tökéletes tisztaságot fog eredményezni.

Padlószőnyeg tisztítás kiszállással

Ha nagyobb padlószőnyegeket, vagy szőnyeget szeretne tisztíttatni, akkor a kiszállásos szolgáltatás lehet a legkényelmesebb opció. Így megkíméli magát a szőnyegcipelés terhétől, hívjon profi csapatot, akik a helyszínen fogják elvégezni a szőnyegtisztítást, legyen szó akár egy átlagos, vagy alaposabb kárpittisztításról, folttisztításról.

szőnyegtisztítás és kárpittisztítás budapesten a szőnyegtisztító.hu oldalon

Helyszíni szőnyegtisztítás nem csak padlószőnyeghez

Eme szolgáltatásokat olyan cégek, közületek, magánszemélyek szokták előszeretettel igénybe venni, ahol sok a szőnyeg, vagy mozgatásukat, szállításukat nehéz kivitelezni. Kinek ajánlott?
- szállodák, kollégiumok részére,
- iroda felújításakor, költözéskor,
- társasházakban, apartmanokban,
- nyaralók, hétvégi házak, kiadó lakások esetében, ha gyors megoldásra van szüksége.

Praktikus választás az üzemi szőnyegtisztítást?
Mindenkinek vannak jól bevált, házi szőnyegtisztítási szokásai, praktikái, amit előszeretettel részesít előnyben, azonban a porszívózás és a szappanos vizes lemosás nem távolítja el megfelelő mértékben a szőnyeg szálai közül a szennyeződéseket és a port. Mindemellett a nedves szőnyegtisztítás által csak nehezen biztosítható a szőnyeg maradéktalan száradása, ezért bepenészesedhet, kellemetlen szagúvá válhat. 
A professzionális szőnyegtisztítással mindezen problémák könnyedén orvosolhatóak, hiszen nemcsak makulátlan tisztaságú, hanem teljesen száraz szőnyeget kapunk a pénzünkért cserébe.

irodaház takarítás, Hollandpázsit, Műfű, kreatív webáruház, szórólap tartó, magasnyomású mosó, esküvői dekoráció, digital marketing, fali kapaszodó

lakásdekoráció és bútorok, online marketing irodaház takarítás Hollandpázsit műfű szórólap tartó és plexi bérlés magasnyomású mosó esküvői dekoráció partyparadicsom.hu digitális marketing ügynökség Budapest fali kapaszkodóSzakítás után, közvéleménykutatás, irodaház takarítás, Hollandpázsit, Műfű, kreatív webáruház, szórólap tartó, magasnyomású mosó, esküvői dekoráció, digital marketing, fali kapaszodó

FM autószervíz árak, Autó ápolás, beltéri ajtók, Autó kozmetika, eladó Audi A6, műanyag bejárati ajtók, utólagos vízszigetelés

FM autószervíz árak Budapest Autó kozmetika beltéri ajtók penészes salétromos falak utólagos vízszigetelése utólagos vízszigetelésFM autószervíz árak, Autó ápolás, beltéri ajtók, Autó kozmetika, eladó Audi A6, műanyag bejárati ajtók, utólagos vízszigetelés

 

Szólj hozzá

utólagos vízszigetelés Autó ápolás FM autószervíz árak beltéri ajtók Autó kozmetika eladó Audi A6 műanyag bejárati ajtók